hits

Ett år i Oslo

 • Publisert: 05.06.2016, 21:39
 • Kategori: Hverdag
 • Snart er det ett år siden jeg flyttet til Oslo. Ett helt år har gått siden jeg valgte å flytte fra alt som var trygt og godt, og startet et helt nytt kapittel i Tigerstaden. Det er veldig rart å se tilbake på hva som har skjedd på så kort tid; ett år virker ikke så lenge, selv om hver dag er fylt med nye øyeblikk og minner. Jeg har lært mye etter jeg flyttet til Oslo, og jeg har blitt en helt ny versjon av meg selv. Jeg føler jeg har utviklet meg veldig mye, og Oslo har virkelig budt på mange gode erfaringer og inntrykk. 

  Jeg har flyttet to ganger, fått nye venninner og kompiser, drukket meg full og angret dagen etter. Jeg har oppdaget nye steder jeg ikke visste om, møtt personer jeg aldri vil glemme, strevet meg gjennom seks eksamner. Jeg har falt ut av kjærlighet og forelsket meg, kvittet meg med store bekymringer, begynt å tenke på mitt eget beste. Jeg har fått en jobb jeg elsker, gått utenfor komfortsonen, endelig turt å leve og leke med livet. 

  Med andre ord så har jeg har mestret og feilet, ledd og grått. Jeg har elsket og hatet, vunnet og tapt. Jeg har lært at Oslo er mitt hjem. Det er en by som har fått meg til å innse at jeg liker å bo med andre mennesker. Oslo har kurert meg; jeg er ikke lenger den introverten jeg trodde jeg var. Jeg liker at det er mennesker uansett hvor jeg går, men at de ikke legger merke til meg. Jeg liker at selv om man er helt anonym for alle andre, så kjenner jeg min egen stemme og vet hvem jeg er på vei til å bli. 

  På ett år har jeg lært meg hvem jeg er til dags dato, og hvem jeg har vært. Jeg har snart levd i tjue år, og vet enda ikke helt sikkert hvem jeg er, men føler jeg er på god vei, og er selvsikker i hvem jeg er i dette øyeblikk. Ikke vet jeg om dette er meg på samme tidspunkt neste år, men jeg håper i alle fall at jeg er like lett til sinns og like åpen til sinns. Jeg håper jeg er like stolt av den jeg er, og like trygg i meg selv, som det jeg føler meg nå. 

  Tusen takk for ett lærerikt og inntrykksfullt år, Oslo. Måtte flere strømme på. 

 • Publisert: 05.06.2016, 21:39
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer