hits
YOUNGWRITER.BLOGG.NO

Mine favoritt Instagrammer

 • Publisert: 22.03.2018, 12:13
 • Kategori: Tips
 • Jeg elsker instagram! Er sikker på at jeg kunne scrollet meg gjennom Insta i flere timer uten å bli lei. Jeg digger å oppdage nye og inspirerende kontoer å følge, så tenkte å dele noen av mine favoritter, så kanskje finner du en ny favoritt-konto. 

  @ O R I O N V A N E S S A

  Orion har en konto jeg har fulgt veldig lenge. Hun legger ut en del mote og stemningsbilder, og innimellom litt dikt eller kunst. Hun her har en superkul stil, og jeg er veldig glad i måten hun tar bilder på og redigerer dem. Feeden hennes er skikkelig fin!

  @ A N N I J O R

  Anniken har en av de kuleste Insta-kontoene etter min mening. Hun poster hyppig, fine stemningsbilder og mye variert. Jeg digger stilen hennes og blir alltid inspirert av å se på det hun poster. 

  @ A L L A N A R A M A A

  Jeg begynte nylig å følge denne insta-kontoen, men digger den allerede! Allana legger ut mye variert, alt fra sminke til mote. Hun har også veldig kul frisyre, så får litt inspirasjon til hvordan jeg kan style håret.

  @ E M I T A Z

  Jeg følger først og fremst denne kontoen for å få inspirasjon til antrekk, for Emelie kler seg så enkelt, men pent. Hun legger ut mye bilder fra reiser hun er på, så om du ser etter reise-inspirasjon er dette en super konto.

  @ A M A N D A M A R I A J O S E F I N A

  Amanda har jeg fulgt en god stund, blir aldri lei av bildene hennes. Hun legger ut veldig mye forskjellig, men kanskje mest bilder av bøker, planter, mat og interiør. Bildene er retro og stilige, og feeden hennes er on point!

  @ S A R A H S _ D A Y

  Om du ser etter en kosthold og fitness konto anbefaler jeg Sarahs! Hun poster masse stemningsbilder og sjukt mye digg og sunn mat. Bildene hennes er alltid veldig fargerike og livlige, noe som får meg til å lengte etter sommeren! 

  Håper du fant den en ny konto å følge! Tips gjerne om du har noen egne favoritter, og si gjerne ifra om du er interessert i en enda et innlegg som dette. Har så absolutt mange flere stilige kontoer å anbefale. 

  Én kommentar

  Pie in the sky

  26.03.2018 kl.19:59

  Så fin inspirasjon :-)

  Skriv en ny kommentar