hits
YOUNGWRITER.BLOGG.NO

Kan jeg bli med deg hjem

 • Publisert: 10.03.2018, 12:36
 • Kategori: Bokanmeldelser
 • K A N  J E G  B L I  M E D  D E G  H J E M  av  M A R I E  A U B E R T

  Igår kjøpte jeg meg denne lille novellesamlingen, og kun få timer etter hadde jeg pløyd gjennom den i sin helhet. Den slukte meg rett og slett, hver og en av di ni novellene fanget meg og fikk meg til å ville ha mer. Dette er en samling med ni ulike noveller, som har et gjennomgående tema om forhold; alt fra kjærlighet, vennskap, og forhold mellom barn og foreldre. Novellene er dystre og skamløse, har et lett og nakent språk som griper deg ved første setning. Alle novellene skilte seg ut på sin måte, og jeg kan garantere at minst én av novellene vil treffe deg som en pil i brystet. 

  Selv likte jeg novellen "Bare gjør det" veldig godt. Jeg tror flere i 20-åra kan kjenne seg igjen til en viss grad. Jeg har ikke lyst til å røpe så alt for mye om hva den handler om, for den må rett og slett leses. Kort fortalt handler den om en kvinne som prøver å overbevise seg selv om at hun er noe hun ikke er; at hun ikke er den typen som får følelser for en hun er intim med. At hun bare kan si opp jobben og flytte til New York om hun vil det. Når alt kommer til alt er hun ikke slik, uansett hvor mye hun prøver å overbevise seg selv og venninnene sine om det. 

  Dette er bare én av favorittene fra samlingen. Flere traff meg virkelig, og jeg vet allerede at dette er en bok jeg kommer til å lese igjen og igjen. Jeg likte den så godt at jeg ga den fem av fem stjerner på Goodreads, og den hadde til og med fortjent enda en stjerne om jeg kunne gitt det. 

  #bok #bøker #litteratur #bokanmeldelse #novelle #novellesamling 

  2 kommentarer

  Pie in the sky

  14.03.2018 kl.19:34

  Denne likte jeg også kjempegodt! :-)

  Stine

  14.03.2018 kl.19:43

  Pie in the sky: Så bra! :)

  Skriv en ny kommentar