hits
YOUNGWRITER.BLOGG.NO

Måneden som gikk - August 2017

 • Publisert: 03.09.2017, 16:14
 • Kategori: Hverdag
 • MÅNEDENS OPPTUR 

  Tro det eller ei, men studeie-start er august's opptur. Jeg har både gruet og gledet meg til å starte på skolen igjen, men nå som tiden er inne er det ikke så alt for ille. Det er så klart kjipt at ferien er over, tro meg; jeg holder tellinga på hvor mange dager det er til neste ferie! Likevel er det med et skuldertrekk og et "meh" at skolen er igang igjen. Jaja, så får en sette seg ned å lese om Aristoteles da, istede for å kaste bort dagen på sofaen. 

  MÅNEDENS NEDTUR

  Forandringer, må være månedens nedtur. Det har begynt å skje endringer når det kommer til livet mitt og hverdagen min, små å store grep som er vonde nå, men som kanskje lønner seg til slutt. Det vil tiden vise. Ting må jo gå nedover for at det skal gå oppover iblant også, det prøver jeg i alle fall å fortelle meg selv.

  MÅNEDENS BOK

  Jeg har ikke fått lest så alt for mye i august, mye på grunn av at jeg ble syk, studie-start og en del jobbing. Likevel fikk jeg lest noe, da jeg leste ute boken Veronika vil dø av Paulo Coelho. Begynte så på boken All the bright places av Jeniffer Niven, og jeg eeelsker den! Dette er en ny favoritt. Den vil nok falle i smak om du liker boken The fault in our stars, eller noen av de andre bøkene til John Green. Boken handler om Finch og Violet; en gutt som er suicidal og ei jente som er deprimert etter at søsteren hennes døde i en bilulykke. Boken veksler mellom kapitler fra hver av deres synsvinkler, og begge deres historier og liv er rørende og godt skrevet. Bakpå boken står det at boken handler om "en jente som lærer å leve fra en gutt som vil dø", og det er boken kort og godt oppsummert.

  MÅNEDENS MUSIKK

  Hører på to sanger på repeat om dagen! Oppdaget de ikke før i slutten av august, men de er allikevel månedens favoritt-låter. Think before I talk - Astrid S og Only you av Zara Larsson. Syntes Astrid S har kommet med skikkelig mye bra musikk det siste året. Pleide ikke høre noe særlig på henne, men begynner virkelig å digge stilen hennes. 

  MÅNEDENS INNKJØP

  Ble ikke gjort så alt for mange innkjøp denne måneden heller. Det jeg desidert brukte mest penger på i August var pensumbøker. Herregud å dyrt det er med fagbøker! Over 1000 kr for bøker pr. emne nesten. Heldigvis fikk jeg kjøpt ca halvparten av pensumbøkene brukt dette semesteret, noe som er supersmart om man er student og vil spare litt ekstra penger. 

  MÅNEDENS FILM 

  Jeg har lenge blitt anbefalt filmen "The Terminal" på Netflix. Den har dukket opp i hytt å pine i en lang stund, men jeg har aldri følt noen trang til å se den. Den ser rett og slett kjedelig ut, og synopsiset er ikke spesielt spennende heller. Likevel, etter å ha lett etter en film å se på i sikkert en halvtime, bestemte Marius og jeg for at vi skulle se den. Den falt virkelig i smak! Er nok mange som allerede har sett den, men om du ikke har det så burde du absolutt gjøre det. Det handler om en mann fra russland, som blir tvunget til å vente på en flyplass i ni måneder for å kunne dra til Amerika, eller hjem. Filmen er veldig morsom og kjempe søt, så om du som oss ikke hadde noe å se på, se "The Terminal". 

  Hvordan var august for deg? Hva var dine favoritter i august?

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar